op de planning of in de planning
staat in de planning Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
for December 2007, on the full application of the provisions of the Schengen acquis in the new Member States." Hoe staat het met de planning van de samenwerking met de Europese farmaceutische industrie, teneinde in te spelen op een eventuele pandemie?
Planning Wikipedia.
Een goede planning geeft aan dat het management de organisatie kent en dat er nagedacht is over ontwikkelingen op het gebied van producten, management, financiƫn en, misschien het belangrijkste, de externe omgeving, zoals markten, concurrentie, gebruikers en regulering. Planning helpt de toekomst te voorspellen, de toekomst tot op zekere hoogte zichtbaar te maken en een brug te slaan tussen het heden en deze toekomst. De betekenis van planning wordt wel samengevat in enkele functies: 2. Signalering en structurering: planning structureert het probleem en dwingt tot nauwkeurige waarneming, definities en bepaling van oplossingsrichtingen. Het helpt de ontwikkelingen en vooruitzichten van een organisatie of project te verduidelijken, in beeld te krijgen en te onderzoeken.
Jorosoft Planning op maat van uw productieproces.
groeperen van bepaalde productietypes om zo bepaalde activiteiten te kunnen optimaliseren. simuleren: parameters aanpassen, planning opnieuw laten lopen en de resultaten analyseren om verder te optimaliseren ideaal ook om uw klanten te verwittigen of extra capaciteit in te zetten. planning op basis van.:
Hoe plan je een wereldreis? KILROY.
Ga je voor de eerste keer backpacken, staat er een wereldreis op de planning of ben je nog niet zo ervaren in het reizen rond de wereld? Hier hebben we een aantal zaken op een rijtje voor je gezet waar je allemaal rekening mee moet houden bij het plannen van je reis.
Plan je oefentraject patati@fedpatati@fed.
Stap 4: je planning van de week. Plan je acties in een traject dat past in je agenda. Plan elke activiteit in je Outlook of op je smartphone en programmeer herinneringen. Laat je collegas of je Patati weten dat je Nederlands oefent.
Waarom plannen? Studiecoach.
Deel deze pagina op Facebook. Alle artikels in deze categorie. Studenten over plannen. Een planning maken betekent dat je je taken en activiteiten verdeelt over de tijd die je hebt. Dat klinkt natuurlijk erg logisch, maar waarom maak je een planning?
Hoe verhoogt planning software productiviteit? Orbid.
Verschillende orders vlot inplannen op de juiste productielijn, op de juiste dag en in de juiste volgorde? Of de weekplanning van de werknemers snel opladen en de tijdregistratie controleren tegenover die planning? Met de juiste planning software stemt u de volledige planning af op maat van uw bedrijf en vereenvoudigt u dat proces aanzienlijk.
Estate Planning Nagelmackers.
Om uw plan praktisch uit te werken, brengen we u indien nodig in contact met externe specialisten zoals een notaris, een advocaat of een accountant. U wenst dat we voor u een plan op maat uitwerken? Ons team zal uw plan opmaken en schriftelijk overmaken rekening houdend met de wetgeving rond het geven van raad over financiƫle planning.
HR-oplossing: Behoefte Planning, het inplannen van medewerkers op basis van behoeftes.
Of stuur een email naar marketing@protime.eu. Protime werd opgericht in 1995 en is marktleider op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning. Protime is onderdeel van de SD Worx groep. Hierdoor kunt u profiteren van een complete service, van tijdregistratie tot en met payroll management, van een en dezelfde leverancier.

Contacteer ons