Strategische marketing planning
bol.com Strategische marketingplanning, Karel Jan Alsem E.J. Kostelijk 9789001877477 Boeken.
Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Geschreven bij Strategische marketingplanning. Goed overzichtswerk Strategische marketing. Weliswaar geüpdatet met digital, maar niet helemaal de laatste stand. Echter als naslagwerk zeker aan te bevelen. Goede vormgeving, duidelijk leesbaar, goede indeling.
Strategische marketingplanning door Karel Jan Alsem Boek Jongbloed.nl.
Tot 1985 was hij als bedrijfseconomisch onderzoeker verbonden aan de SEO, Stichting voor Economisch Onderzoek van de Universiteit van Amsterdam. Terug aan de Rijksuniversiteit Groningen promoveerde hij in 1991 op een proefschrift over concurrentieanalyse in de marketing. Twee jaar later verscheen de eerste druk van Strategische marketingplanning.
Strategische marketingplanning Karel Jan Alsem ISBN: 9789001877477 De Slegte.
Strategische marketingplanning is uitgegroeid tot hét standaardwerk op het gebied van strategische marketing en het maken van een marketingplan. Je leert hoe je situatieanalyses uitvoert voor een merk en van daaruit een succesvol marketingplan ontwikkelt. Waarom kiezen voor Strategische marketingplanning?
Samenvattingboek Strategische" Marketing Planning, Karel Jan Alsem Hoofdstuk 1 t/m 7 Strategische marketing.
Practicum, vragen en antwoorden case 1 van het boek strategische marketing planning van Alsem. Practicum, vragen en antwoorden case 1 van het boek strategische marketing planning van Alsem. Practicum, vragen en antwoorden case 2 van het boek strategische marketing planning van Alsem.
Samenvatting: boek Strategische" marketingplanning, Karel Jan Alsem Marketingplanning.
Samenvatting: boek Strategische" Marketing Planning, Karel Jan Alsem Hoofdstuk 1 t/m 7. Samenvatting: boek Strategische" Marketing Planning, Karel Jan Alsem Hoofdstuk 1 t/m 7. Complete_Samenvatting: boek Strategische" marketingplanning, Alsem. Complete_Samenvatting: boek Strategische" marketingplanning, Alsem. Samenvatting boek Strategische" Marketingplanning" alsem 5e druk.
bol.com Strategische marketing planning, K.J. Alsem 9789001765057 Boeken.
Na het lezen van het boek ben je in staat een situatieanalyse voor een merk product, dienst, onderneming uit te voeren, doelstellingen en strategieën te kiezen en alles samen te vatten in een marketingplan. In het boek staan actuele cases, uitgebreide eindcases per hoofdstuk met opdrachten en kleine praktijksituaties in de hoofdstukken zelf. Met de Campuz Creditcard bij het boek krijg je gratis toegang tot de website met daarop.: figuren uit het boek. Toon meer Toon minder. Reviews Strategische marketing planning.
Samenvatting: boek Strategische" marketing planning, Van Alsem Strategische Marketing.
Practicum, vragen en antwoorden case 1 van het boek strategische marketing planning van Alsem. Practicum, vragen en antwoorden case 1 van het boek strategische marketing planning van Alsem. Practicum, vragen en antwoorden case 2 van het boek strategische marketing planning van Alsem.
Boek Strategische marketingplanning Zorgmarketing Positioneringsadvies Opleiding zorgmarketing Branding.
Boek Strategische marketingplanning. Strategische marketingplanning vertaalt de nieuwste wetenschappelijke inzichten over strategische marketing in een praktisch stappenplan voor het maken en uitvoeren van een marketingplan. Het is een how-to-boek met veel voorbeelden en tegelijk een degelijke theoretische onderbouwing. Dit boek is inmiddels uitgegroeid tot standaardwerk over marketingstrategie.
Strategische marketingplanning 9789001820626 tweedehands vanaf EUR 31.95.
Food en Business, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. servicebijdrage en verzendkosten. Wellicht staan deze boeken ook op je lijst. Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management. Basisboek bedrijfseconomie Opgaven. Commercile calculaties 1. IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement. Basisboek duurzame ontwikkeling. Strategische marketing planning.

Contacteer ons