Online Marketing Analyse
Online Marketing Analyse Ha!
Welke uitstraling hebben uw social media kanalen naar uw klanten? Vormt uw strategie op al deze kanalen een eenheid? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in een online marketing analyse. De aanbevelingen uit de online marketing analyse van HA!
Online marketing doelstellingen bepalen Mia Digital Agency.
Vooraleer je een nieuwe website ontwerpt of een online marketing campagne start, is het noodzakelijk om eerst de online marketing doelstellingen te bepalen en te beslissen welke metrics je gaat meten om het succes van de campagne te meten. Deze strategisch bepaalde online marketing doelstellingen bepalen de volledige opzet van je project, en niet andersom.
Website Analyse Online Marketing Monkey.
Langs welke online kanalen komen de meeste bezoekers op uw website? Waar precies haken potentiële klanten af? Waar laat u kansen liggen? Met een website analyse analyseren en meten we alles wat er op uw website gebeurd. Website Analyse is de basis om, op een gestructureerde manier, uw website op een hoger niveau te kunnen brengen.
Online Marketing met Online Marketing Monkey.
We bekijken ook advertentie-mogelijkheden, waarvan Google Adwords het belangrijkste online marketing kanaal is. Uiteraard verliezen we andere belangrijke marketing kanalen zoals social media en email marketing niet uit het oog. Hoe het optimaliseringsproject er exact uitziet, is afhankelijk van jouw web-doelstellingen.
Online groeien: van analyse tot online marketing plan.
Het kijken naar concurrentie is bepalend voor een goede online marketing strategie. Uit je analyse is bijvoorbeeld naar voren gekomen dat er kansen liggen op SEO zoekmachine optimalisatie en/of SEA zoekmachine adverteren gebied. Weeg dan altijd de concurrentie af tegen de keuze om dit middel in te zetten of de huidige inzet uit te breiden.
Analyse en inzicht van uw online marketing resultaten.
Net als bij SEO start een correcte analyse van uw website met zoekwoordonderzoek. Hiermee krijgen we een goed beeld op welke zoekwoorden we ons moeten richten en waarmee we relevante resultaten kunnen meten. Voor het optimaal meten van uw website-data, gebruiken we Google Analytics, Google Webmaster Tools en Google Tag Manager. We kunnen uitbreiden met Moz, Kissmetrics en Ahrefs software als dat nodig blijkt. Vooraleer we de resultaten kunnen bekijken moeten deze tools uiteraard geïnstalleerd worden op uw website. Na een maand krijgen we een beeld van de eerste resultaten. Digitalmarketeer is een online marketing bedrijf uit Antwerpen.
Online marketing strategie voor uw website of webshop.
Een goeie analyse is de perfect start om tot een helicopterview te komen. Wat gebeurt er vandaag met mijn bedrijf online? Hoe kan mijn bedrijf digitale marketing op een goede manier inzetten? Daarna wordt een plan opgemaakt om tot betere resultaten te komen in functie van samen bepaalde KPIs en het budget.
Internet marketing strategie: hoe een actieplan opstellen?
Wat zoeken mensen op je website? lees het artikel over hoe de analyse van je eigen zoekfunctie meer omzet kan opleveren. Usability test met echte gebruikers om te zien hoe mensen omgaan met je website. Toptakenonderzoek om te zien wat je bezoekers vooral willen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb me net een uurtje of 2 bezig gehouden om alles in een MindMapje te gooien, misschien wordt het dan iets duidelijker mocht ik nogal verwarrend overkomen. Zo wil ik aantonen hoe ruime begrippen worden opgesplitst om uiteindelijk bij actiepunten te komen die nodig zijn om je doelen te bereiken. Stel zelf je internet marketing strategie op. Zet je eens een namiddag op je gemak, neem pen en papier en maak een dergelijk plan op. Je zal zien dat het zo veel makkelijker wordt om je doelen echt te halen in plaats van ervan te blijven dromen. Oh ja, je kan ook onze whiteboard verf gebruiken om zo op je muur een MindMap en strategisch plan te maken. Of kijk hoe wij je kunnen helpen met je online strategie.
Digitale Marketing Analyse: Hoe presteren jouw website campagnes?
We gebruiken ze om een Strategie samen te stellen, die de basis vormt voor alle tactieken die we inzetten. Alles wat je moet weten, één keer per maand. In minder dan een minuut brengen we je één keer per maand op de hoogte van het belangrijkste online marketing nieuws.

Contacteer ons