marketing advies
Voor Miss Chips ontwikkelde Well Communications nieuw logo en huisstijlmiddelen, marketingadvies en nieuw website design.
Branding Huisstijlmiddelen Marketing en strategie Marketing tools Web design. Door" een sterke internationale groei was Miss Chips op zoek naar een juiste merkpositionering en communicatieaanpak. Een leuke opdracht waarbij we tijdens een brainstorm met de klant op zoek gingen naar de waarden, hun droom, hun visie wat resulteerde in de juiste doelstellingen en plan van aanpak."
Op bezoek bij Desmyttere Marketingadvies: Het" is onvoorstelbaar hoe zon jonge mensen zoveel inzicht bezitten."
Teamleader laat zijn gebruikers aan het woord: stuk voor stuk ondernemingen die structureel-efficiƫnter werken. Desmyttere Marketingadvies, uit het bedrijvige Sint-Martens-Latem, is een onafhankelijk adviesbureau tussen KMOs en uitvoerende partijen, zoals webbedrijven. Hier ligt de nadruk op marketingstrategie en planning, samen met de juiste tools om deze in te vullen. Desmyttere Marketingadvies houdt ook opleidingen om zelf marketing te plannen.
Marketingadvies met focus op resultaten sbiro.
mediastrategie / doelgroepen / segmentatie. campagneplan / contactstrategie. responsanalyse / campagne-audit. creatief ontwerp reclamecampagnes. direct response campagnes. logo's' / huisstijl / folders. webdesign / e-marketing. offline marketing / advertenties. ontdek de sbirostudio-website. opleidingen direct marketing. workshops / brainstormings / seminaries.
Aanbod Marketing advies BeforeTheHype.
Ondersteuning in het maken van de juiste keuzes. Het speelveld van de marketeer is steeds groter geworden. Het maken van de juiste keuzes is niet eenvoudiger geworden, maar wel uiterst belangrijk. Bent u op zoek naar heldere antwoorden voor uw marketingvragen?
Marketingadvies: Ontdekken waar je doelgroep te vinden is KurtGoossens.com.
In deze video heb ik het over het bepalen en kiezen van het juiste kanaal. Waar zit jouw ideale klant? Welke manieren gebruik jij om te bepalen welke marketing en communicatiekanalen het efficiƫntst zijn om je ideale doelgroep te bepalen?
Online marketing advies vanuit de praktijk.
Online marketing advies voor organisaties waar we samen met u het verschil kunnen maken. Online marketing advies voor bedrijven met een visie. Online marketing advies voor bedrijven met budget. Online marketing advies voor bedrijven die ook een beetje anders durven te zijn.
Marketing Communicatie voor het MKB in Den Haag Meer Impact.
Meer Impact marketing communicatie is een praktisch, nuchter en resultaatgericht marketing communicatiebureau. Klein en persoonlijk maar ook professioneel, ervaren en van alle markten thuis. Wij adviseren en ondersteunen MKB ondernemers in Den Haag en omstreken op gebied van alle marketing en communicatieaspecten en middelen.
Hands-on marketing advies, zowel offline als online, en assistentie.
Zeker voor kmos is extern marketing advies interessant. De meeste ondernemers hebben geen tijd om de afwisselende marketing evoluties te volgen en ze beschikken soms niet over een in-house marketing afdeling. Nochtans hebben vooral kmos nood aan een doordacht marketing plan om het beschikbare marketing budget optimaal te laten renderen.
Peer-to-peer en no-nonsense social media marketing advies.
Sinds gisteren beginnen al de bloggers uit het Europese netwerk, die de peer-to-peer en hands-on advies filosofie volgen, onder de paraplunaam The Social Marketing Forum via LinkedIn alle marketeers die op zoek zijn naar informatie over de impact van het sociale mediafenomeen te vergaren.

Contacteer ons